Kolm võimalust kuidas teha PDF arvutis täidetavateks tööleheks

Kolm võimalust kuidas teha PDF dokument täidetavaks tööleheks. Soovitan kasutada kui sul on eriti hea värviline tööleht, mille tegemine mõnes keskkonnas on väga keeruline või kui on kindlasti vaja kasutada TV ja sa ei suuda enam laste käekirjasid saadetud piltide pealt lugeda.
1. Veebileht Liveworksheets.com – pead sisse logima või looma konto. Laed ülesse PDF ja seal märgid ära kohad, kuhu saab laps kirjutada. Jagamine käib lingiga, võimaldab jagada otse Google Classroomi. Palju ingliskeelseid valmis töölehti. Mõned näited eesti keeles: https://www.liveworksheets.com/worksheets/et/Eesti_keel/Eesti_keel/Poolitamine_rg1515289cp
Pikem videojuhend erinevate võimaluste kohta: https://www.youtube.com/watch?v=V5AM_qToJyc&feature=youtu.be
2. Online keskkond www.PDFescape.com. Ei nõua kontot, laed ülesse PDFi, märgid ära kohad kuhu laps kirjutab. Laed alla täidetava PDF dokumendi ja saadad lapsele. Tema täidab, salvestab ja saadab tagasi.
Kirjastus Mauruse poolne videoõpetus: https://youtu.be/hqDHv4dgJZ8
3. PDFi töötlus läbi google esitluse. Teed oma arvutis olevast PDFist pildi (näiteks Snippingtool abil), lood esitluse millele sisestad pildi ja lisad tekstiväljad. Jagad lastega nii, et teed igale ühele koopia classroomis.
Meeri Sild videoõpetus: https://youtu.be/yC_d5tR19J0